Idegenvezetés


Szakképzett, igazolvánnyal rendelkező kiváló idegenvezetőink 30 különböző nyelven mutatják be a főváros és környéke látványosságait.

- angol, arab, bolgár, cseh, dán, eszperantó, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, indonéz, japán, kínai, lengyel, litván, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, török, ukrán -

Megkeressük Önnek a feladatnak leginkább megfelelő idegenvezetőt – többszáz közül megtaláljuk azt, aki az adott napon ráér, a különböző témákhoz legjobban ért, például történelem, építészet, művészettörténet, vagy gasztronómia.

Az alább felsorolt programjavaslatokból csodálatos, hosszabb-rövidebb túrákat tudunk összeállítani, a számtalan lehetőség közül válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ehhez segítséget nyújtanak a Képgaléria menüpont alatt található képes ismertetők is. Töltse ki és küldje el a lentebb található AJÁNLATKÉRÉS űrlapot, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ajánlunk csoportoknak, vagy egyéni turistáknak autós, gyalogos, vagy buszos budapesti városnézést. Budapesten a 4 vagy 8 órás, változatos témájú túrák során megtekinthetik a Parlamentet, az Operaházat, a Mátyás templomot, Halászbástyát, Citadellát, Bazilikát, Nagycsarnokot, Sziklatemplomot, a Szoborparkot, a Városligetet, az Állatkertet, a Vajdahunyad Várát, a Zsinagógát, a Zsidó negyedet, a felújított Liszt Ferenc Zeneakadémiát, a Margit szigetet, vagy akár a Cseppkőbarlangokat. Különleges program lehet a Fogaskerekű vasút, a Budavári Sikló és a Gyermekvasút is.

Bőséges a választék a múzeumokban: a Nemzeti Múzeum, Szépművészeti Múzeum, Nemzeti Galéria, Műcsarnok mellett érdekes témák között is választhat – a Terror Háza, a Szoborpark, a Zsidó Múzeum, a Holokauszt múzeum, a Liszt Ferenc emlékmúzeum, a Népművészeti és Iparművészeti múzeum, mind különleges élménnyel gazdagítja a látogatókat.

Budapest fürdővárost megismerheti a Széchenyi fürdő, Gellért fürdő, Rudas, Király, Palatinusz fürdők megtekintésével.

Ha elfárad a vendég, számtalan jobbnál jobb étterem, kávéház várja: a híres Gerbeaud cukrászda, a patinás Gundel étterem, az irodalmi emlékeket őrző New York kávéház, a Várban a Hadik étterem. Folklór műsoros vacsorát kínál több étterem, és a budapesti vagy Budapest közeli borpincék borkóstolóval várják az érdeklődőket.

Különleges adottsága fővárosunknak a Duna, és a dunai hajózás. Lehetőség van egy- vagy kétórás sétahajózásra étkezéssel, vagy étkezés nélkül, nappal is, de legszebb látvány az éjszakai kivilágított Budapest. Érdekes élményt nyújt a Riverride elnevezésű kétéltű busz, amely Budapest utcáin kezdi, és a Dunán fejezi be a fővárosi túrát.

Budapest környéke is bővelkedik látnivalókban: a Dunakanyar – Szentendre, Visegrád, Esztergom, valamint Gödöllő a Királyi Kastéllyal fél napos vagy egész napos túra keretében megtekinthető. A kirándulóhelyekben és látványosságokban gazdag Balaton körüli utak is sok vendéget vonzanak.

A híres magyar lótenyésztésről és a magyaros vendéglátásról közelebbi ismereteket szerezhetnek vendégeink a lovas bemutatókon, a Puszta programok alkalmával a Lázár tanyán, a Bodor Majorban. Szervezünk bor- és sajttúrákat csárdák és borospincék meglátogatásával, igény szerint.

Magyarországnak sok híres, műemlékben gazdag városa is várja a vendégeket, mint Eger, Hollókő, Szeged, Kecskemét, Ópusztaszer, Veszprém, Győr, Kőszeg, Sopron, Pécs – és még sorolhatnánk. Nem kihagyhatóak a világörökség részeként elismert helységeink sem: Aggtelek, Tokaj, Hortobágy, Fertőtó, Pannonhalma.

Ennyit ízelítőül……

Konkrét árajánlatot az adott feladat függvényében tudunk adni – írjon, telefonáljon, tanácsadással is segítünk a döntésben.

Kérjük, töltse ki és küldje el a mellékelt AJÁNLATKÉRÉS űrlapot, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.


Ajánlatkérés idegenvezetésre


Név:

Cím:

E-mail cím:

Mobil telefon:

Vezetékes telefon:

Idegenvezetés nyelve:

Igényelt program:

Utazási mód:

Csoport létszáma:

Időpont:

Időtartam:

Találkozás helye:

Kontakszemély neve:

Kontakszemély telefonszáma:

Kiutazás (ország, program):

Egyéb megjegyzés:

Kérjük írja be a lenti mezőbe a lent látható karaktereket:
captcha